top of page
9%25252520antelope%25252520022%25252520k

Holistische benadering

Aanpak

 

Behandeling:

Samen zullen we op zoek gaan naar de kern en de oorzaak van jouw klachten. We onderzoeken de opbouw van jouw klachten. Welke patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismen zitten hierachter? Als we dit weten, kunnen we doordringen tot de kern van de  klachten. Dan volgt het herkennen, erkennen en 'loslaten'. Oftewel het helen. Om vrij te zijn van allerlei oude pijnen en belemmeringen en weer vanuit je essentie te leven.  

Je leert hoe je bewust kunt worden van je eigen gedachten en overtuigingen. Zodat je deze net als emoties en pijn, zonder oordeel en van een afstandje, kunt waarnemen. Je leert hoe je op een andere manier naar een situatie kunt kijken. Je leert patronen doorbreken, waardoor je je minder voelt 'vastzitten' in pijn, negatieve gedachten, angsten, verdriet en boosheid. Dat biedt lucht en ruimte. Je komt steviger in het zadel te zitten en leert weer vertrouwen op je eigen kracht. Zonder de behoefte om overal controle over uit te oefenen. Om mee te deinen op de flow van jouw leven, dat voelt een stuk relaxter!

Begeleiding bij: 

-  Stress

-  Angst

-  Onzekerheid

-  Tijdens of na de behandeling van kanker

-  Burn-out

-  Echtscheiding

-  Verlies van een dierbare

-  Verlies van je baan

-  Onverwerkte trauma's

-  Chronische ziekten

Behandelmethoden:

Alles is energie, alles heeft energie nodig om te kunnen bestaan. In mijn praktijk is Reiki vaak een vast onderdeel in een sessie. Daarnaast maak ik gebruik van verschillende methoden zoals:

-  Voice-dialogue

-  Transactionele analyse

-  Systemisch werk (Opstellingen)

-  Schaalwandelen

-  Loslaattechnieken (Sedona-release, MIR, EFT)

-  Regressie therapie

-  Begeleide meditaties

-  Ademhalingstechnieken

-  EMDR

-  "Schaduwwerk" (onderzoeken van patronen, overtuigingen, overlevingsmechanismen)

bottom of page